André Hazes praat openlijk over nieuwe liefde Bridget en zijn ex-Monique: "Dat onderzoeken we nu" Buitenland
Buitenland

André Hazes praat openlijk over nieuwe liefde Bridget en zijn ex-Monique: "Dat onderzoeken we nu"

André Hazes praat openlijk over nieuwe liefde Bridget en zijn ex-Monique: "Dat onderzoeken we nu"

André Hazes kwam tot een definitieve breuk met Monique Westenberg. De 25-jarige Nederlandse zanger heeft zijn hart immers verloren aan de 20 jaar oudere Bridget Maasland.

André bestempelt Bridget als een van "de tofste wijven" die hij heeft ontmoet. "Ik heb sinds kort contact met Bridget en we hebben het heel leuk", verklaart hij aan Shownieuws. "We zijn een beetje hetzelfde."

De twee hebben nog niet veel rust samen gehad. Ze hebben "gisteravond pas voor het eerst echt met haar gegeten. Dus we zijn aan het onderzoeken van: wat is het nou precies? Het is in zo'n stroomversnelling gegaan, maar we zijn al zowat getrouwd, volgens sommige mensen (...) Ik vind het leuk om nu over Bridget te kunnen vertellen. Daarom hebben we het ook naar buiten gebracht."

"We wilden niet dat het zomaar zou uitkomen en ik een lul zou lijken", gaat André verder. "We hebben het expres zelf naar buiten gebracht. Maar dat had van mij ook over een maand gekund, het is pas zo kort."

Monique

Hij had het ook al uitgedacht hoe hij het aan zijn ex-vrouw Monique vertelde. "Ik vind het netjes om dat aan de moeder van mijn kind te vertellen. Dat bedoel ik goed, ik had het ook niet hoeven doen, maar voor mijn gevoel is het goed. Ik zit heel vaak te denken: wat had ik dan moeten doen? Ik dacht dat ik het allemaal heel goed had gedaan."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws