Hieraan stierf 8 maanden oude baby van Wannes uit The Voice: "Hij was de gezondste baby ooit, een heel gelukkig kind" Buitenland
Buitenland

Hieraan stierf 8 maanden oude baby van Wannes uit The Voice: "Hij was de gezondste baby ooit, een heel gelukkig kind"

Hieraan stierf 8 maanden oude baby van Wannes uit The Voice: "Hij was de gezondste baby ooit, een heel gelukkig kind"

Wannes Beernaert kennen we van zijn deelname aan The Voice. Samen met zijn partner Julie is hij zijn zoontje Foss van 8 maanden oud verloren. In Het Laatste Nieuws doet Wannes zijn uitleg.

Het noodlot sloeg toe op 31 oktober. Men probeerde de baby voorzichtig wakker te maken, maar dat lukte niet. "Foss was de gezondste baby ooit", zegt Wannes. "Een heel gelukkig kindje. Vrolijk. Echt nooit — nóóit — hebben wij moeten denken: er scheelt hier iets. Nadat het is gebeurd, hebben ze Foss onderzocht. Niks gevonden. De dokters zeggen: zo gaat het in tachtig procent van de gevallen. In tachtig procent van de gevallen is er geen directe aanleiding."

Wiegendood is het keiharde verdict. "Het is onbeschrijflijk wat er dan met je gebeurt. Een rollercoaster van emoties. Ongeloof. Eén en al surrealisme. Als een slechte trip waar je in zit. Veel verdriet. Maar ook angst. Je denkt: dit kán niet. Niet óns kindje."

Vrienden

"We leven van dag tot dag. Stap per stap. De ene dag is beter dan de andere. Muziek helpt. Maar ook de warmte en de steun van mensen rond ons. In tragedie ontdek je de liefde. We hebben fantas - tische vrienden. Ze zorgen voor ons, brengen ons eten, zijn er de klok rond", aldus Wannes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws