Bart Kaëll over problemen in relatie met Luc Appermont: "De hel, echt hartverscheurend" Buitenland
Buitenland

Bart Kaëll over problemen in relatie met Luc Appermont: "De hel, echt hartverscheurend"

Bart Kaëll over problemen in relatie met Luc Appermont: "De hel, echt hartverscheurend"

Bart Kaëll en Luc Appermont hebben het niet altijd makkelijk gehad in hun relatie. Bart verliet Luc nadat ze tien jaar samen waren.

"Het was de hel, die periode. Voor ons allebei. Ik was zo verliefd geworden op een jongen uit mijn achtergrondkoor, dat ik zelfs mijn carrière on hold wilde zettenn, hem zelfs al direct een auto wilde kopen. Ik zat in mijn topjaren als zanger, het was de periode van ‘Zeil Je Voor Het Eerst’. Ook Luc was toen razend populair als radio- en tv-presentator", vertelt Bart in Het Laatste Nieuws.

"Onze relatie was nog geheim voor het grote publiek, maar niet voor onze familie en vrienden. Ik was een wrak toen ik hem op restaurant in tranen opbiechtte dat ik verliefd was geworden. En zo bang dat Luc kwaad zou zijn en ik hem zou verliezen, wat ik nog in geen honderd jaar wou. Ik zag Luc nog altijd doodgraag en tegelijkertijd stond ik op het punt om mijn hele leven in te zetten voor die gast. Het was... vreselijk. Hartverscheurend."

Villa in Waterloo

Uiteindelijk ging Bart wel samenwonen met zijn nieuwe liefde. "Luc is zelfs nog mee gaan zoeken naar een villa in Waterloo, die ik voor een jaar heb gehuurd. Ik ben er uiteindelijk amper vier dagen gebleven. Dat zat zo: ik had overdag met die jongen bood - schappen gedaan, alles neergezet op de keldertrap, en toen ik ’s nachts doodmoe van mijn optreden terugkwam — die jongen lag te slapen — zag ik de gesmolten ijscrème van de trap druipen. Die had dus niet eens de moeite gedaan om de boodschappen uit te pakken. Dat beeld was een echte eyeopener. Ik was zo geschokt door het gebrek aan respect dat ik dacht: ‘Waar ben ik mee bezig?’ Toen Luc belde en langs kwam, ben ik gelijk mee met hem terug naar huis gegaan."

Populair

Laatste nieuws