Het gaat niet goed met Wendy Van Wanten: "Ik heb mijn lichaam in het rood laten gaan" Buitenland
Buitenland

Het gaat niet goed met Wendy Van Wanten: "Ik heb mijn lichaam in het rood laten gaan"

Het gaat niet goed met Wendy Van Wanten: "Ik heb mijn lichaam in het rood laten gaan"

Onlangs raakte het al bekend dat Wendy Van Wanten (59) enkele van haar geplande optredens heeft geannuleerd, omwille van gezondheidsredenen. Nu laat de zangeres echter zelf weten wat er precies aan de hand is.

Wendy kampt namelijk met een burn-out. "Al 30 jaar probeer ik jullie elke dag alles te geven als Wendy Van Wanten. Maar ik ben daarnaast ook Iris: een vrouw, een moeder en een echtgenote", aldus Wendy op sociale media.

"En soms wordt dat allemaal een beetje veel. De laatste maanden waren erg druk, en dat heeft zich nu laten voelen. Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan, en dat eist z’n tol. Ik heb beslist om even voluit voor de gezondheid te kiezen, en enkele maanden van het toneel te verdwijnen. Maar ik ben in goede handen. En samen met de steun van de dokters en mijn gezin, hoop ik dat ik er heel snel terug kan staan voor jullie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws