Zondag 17 November 2019 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Ariana Grande heeft slecht nieuws voor fans: "Het gaat écht niet goed met mij"

Ariana Grande heeft slecht nieuws voor fans:

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande heeft haar optreden in België er gelukkig al op zitten, maar toch gaat het niet goed met de zangeres. Ze kampt al langere tijd met gezondheidsproblemen, en heeft voorheen al enkele optredens afgezegd. Ook nu wil ze haar fans al waarschuwen dat ze dit bij de komende concerten misschien ook zal moeten doen.

"Dag lievers, ik ben nog steeds erg ziek", aldus Ariana op haar Instagram-account. "Ik ben al ziek sinds het concert in Londen. Ik weet niet hoe het kan, maar mijn hoofd en keel doen nog steeds verschrikkelijk veel pijn, en het is moeilijk voor mij om te ademen tijdens mijn optredens."

"Ik ga naar de dokter en probeer mijn best te doen om beter te worden voor het concert van morgen. Het laatste wat ik wil is een concert zo last-minute nog afzeggen. Ik koester elk moment van de tour, maar ik weet echt niet wat er aan de hand is met mijn lichaam en moet dit eerst uitzoeken. Zie dit als een voorzichtige waarschuwing. Ik wil niet dat er morgen nog mensen uit de lucht vallen als God ervoor zorgt dat morgen de show niet kan doorgaan."

"Ik neem medicijnen en doe er alles aan om zo snel mogelijk beter te worden. Mijn mama en vrienden zorgen goed voor me, maar het is een eng gevoel. Ik hou van jullie met heel mijn hart en houd jullie op de hoogte."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Ariana Grande  I  N365  I  Shownieuws