‘Thuis’-actrice Kadèr Gürbüz heel eerlijk: “Ik heb er geen behoefte aan, en ik mis het ook niet” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-actrice Kadèr Gürbüz heel eerlijk: “Ik heb er geen behoefte aan, en ik mis het ook niet”

‘Thuis’-actrice Kadèr Gürbüz heel eerlijk: “Ik heb er geen behoefte aan, en ik mis het ook niet”

Vier jaar al speelt Kadèr Gürbüz de rol van advocate Karin Baert in de Eén-reeks ‘Thuis’. Maar terwijl haar collega’s naar lieve lust foto’s van zowel op als naast de set delen met hun volgers op Instagram en Facebook, is Kadèr amper actief op de sociale media.

“Zeg maar gerust dat ik er níet mee bezig ben”, zegt ze in Dag Allemaal. “”Mijn Facebook- en Instagrampagina heb ik al anderhalf jaar niet meer geopend. Ik heb daar totaal geen behoefte aan. En ik denk niet dat ik veel mis, eerlijk gezegd.”

“Ik vind de toon vaak zo negatief”, aldus Kadèr. “Het is de moderne schandpaal geworden, er is nood aan etiquette, dringend! En laten we eerlijk zijn, al dat fake gedoe, daar wordt een mens toch ook niet vrolijk van.”

“Hoe ouder ik word, hoe makkelijker ik trouwens afstand kan nemen van bepaalde zaken”, geeft de actrice toe. “Premières, bijvoorbeeld. Vroeger ging ik daar zo graag naartoe, terwijl ik daar nu geen behoefte meer aan heb. En ik heb niet het gevoel dat ik iets mis. Echt waar, ik ben zo saai geworden”, lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws