Maandag 18 November 2019 - 01:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Er moet Guga Baúl iets van het hart over zijn relatie met Tine Embrechts: “Met alle respect, maar dit kunnen we niet meer”

Er moet Guga Baúl iets van het hart over zijn relatie met Tine Embrechts: “Met alle respect, maar dit kunnen we niet meer”

Op zijn debuutalbum ‘Ongehoord’ zingt Guga Baúl (33) nummers die hij zelf geschreven heeft, maar met de stemmen van maar liefst zestien verschillende artiesten.

Om inspiratie zat Guga alvast niet verlegen. Sinds hij een relatie begon met Tine Embrechts (44) werd hij voltijds plusvader van Luis Oscar (15) en Emilio (12) en papa van Gaston (4) en Maurice (bijna 2). In Story geeft de acteur toe dat het allemaal wel zeer snel ging op een gegeven moment. “Maar er was geen andere optie”, klinkt het.

“Er bestaat zoiets als een biologische klok, hé”, zegt Guga. ”Met alle respect en liefde voor Tine: we konden geen tien jaar meer wachten met kinderen, dan was het risico te groot geworden. En ik ben haar heel dankbaar voor die twee fantastische zonen. Alleen was het artistiek en creatief gezien geen goede keuze om alles zo snel op mekaar te doen”, besluit hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Guga Baul  I  Tine Embrechts  I  shownieuws