Maandag 18 November 2019 - 08:00   I   door Redactie

'Laurent Depoitre in vieze papieren na ongeval met vluchtmisdrijf'

'Laurent Depoitre in vieze papieren na ongeval met vluchtmisdrijf'

Laurent Depoitre (30) zit in vieze papieren. De spits van AA Gent zou een week geleden een nachtelijk ongeval veroorzaakt hebben en daarna vluchtmisdrijf gepleegd hebben.

"AA Gent-spits Laurent Depoitre moet voor de politierechtbank verschijnen voor een ongeval met vluchtmisdrijf een week geleden in Sint-Niklaas", schrijft Het Nieuwsblad. "Depoitre had tijdens de nacht van zaterdag op zondag met zijn Audi R8 enkele paaltjes geramd op een kruispunt en zijn wagen laten staan op een parking vlakbij. Omdat hij niet meer bij zijn auto kon worden aangetroffen, was een alcohol- en drugstest niet mogelijk."

Depoitre heeft ondertussen al gereageerd bij de krant. Volgens hem is van vluchtmisdrijf geen sprake. “Na de botsing was één wiel te zeer beschadigd om nog verder te rijden. Daarom ben ik met een vriend naar huis gereden. De volgende dag heb ik me gemeld bij de politie, maar plots beschuldigden ze me van vluchtmisdrijf. Dit is een misverstand en ik hoop dat de gerechtelijke diensten hier ook rekening willen mee houden.”

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  AA Gent  I  sport  I  voetbal