Maandag 18 November 2019 - 16:30   I   door Redactie

De Bruyne blijft teleurgesteld achter: "Martinez speelt verstoppertje"

De Bruyne blijft teleurgesteld achter:

Kevin De Bruyne uitte na afloop van de gewonnen partij in Rusland zijn wens om met de Rode Duivels een oefenwedstrijd tegen een topland te spelen. Een wens die wellicht niet in vervulling zal gaan.

Roberto Martinez is van mening dat zo'n confrontatie met een topland in aanloop naar het EK van volgende zomer absoluut niet nodig is. De bondscoach wil tactische plannen geheim houden - liefst zo lang mogelijk.

"Een oefenwedstrijd tegen een topland? Dát is niet wat we willen, als het ­afhangt van Roberto Martínez", schrijft Het Laatste Nieuws. "De bondscoach speelt liever verstoppertje – zélfs voor zijn eigen spelers die vragende partij zijn om zich eens te testen tegen een topland."

Pokerface

"Martinez ­vertrouwt op een tactische à la carte-aanpak tijdens het Europees kam­pioenschap. Het is au fond een lichtjes arrogante zienswijze – in de stijl: ‘De spelers en ik zullen de dag zelf wel een oplossing vinden, en het is niet nodig om dat in te oefenen.' Martínez is bereid om tot het EK zijn beste pokerface op te zetten. Hij heeft geen zin om zijn troeven nu al op tafel te gooien."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  voetbal