Dinsdag 19 November 2019 - 17:15   I   Foto: VTM  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Gerard trekt harde conclusies nadat hij geen vrouw meer overhoudt in Boer zkt Vrouw: "Dat besef ik nu"

Gerard trekt harde conclusies nadat hij geen vrouw meer overhoudt in Boer zkt Vrouw:

Voor Gerard is Boer zkt Vrouw niet uitgedraaid zoals hij wilde. Zowel Daphné als Marijke vertrokken zelf omdat ze geen toekomst met Gerard zagen. Zo bleef hij uiteindelijk alleen achter.

"Ik zag Marijke met veel spijt vertrekken. Nadat Daphne was vertrokken, had ik al mijn hoop op Marijke gevestigd. Ik voelde echt iets voor haar, maar dat was blijkbaar niet wederzijds. Dat deed pijn. Toen ze wegging, heb ik ook twee dagen vrij genomen. Ik ben thuisgebleven en heb nagedacht", vertelt Gerard aan Het Nieuwsblad.

Hij heeft zijn conclusies ook getrokken. "Ik ben wellicht iets te hard overgenkomen. Dat was zeker niet de bedoeling. Toen ik de dames liet meehelpen op de boerderij, wou ik vooral dat ze kennismaakten met mijn werk. Ik verwacht van een vrouw écht niet dat ze in de boerenstiel stapt."

"Ik besef nu dat je jezelf graag moet zien om de liefde over te brengen naar een partner. Ik heb natuurlijk al jarenlang geen vrouw meer gehad. Ik ben gewoon vergeten wat romantiek betekent en hoe je aan een relatie werkt. Niet dat ik nu een resem versiertrucjes zal aanleren, maar ik ga er wel aan werken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer zkt Vrouw  I  shownieuws