#Worst Super Bowl: Maroon 5 halfnaakt in Half Time Show Buitenland
Buitenland

#Worst Super Bowl: Maroon 5 halfnaakt in Half Time Show

#Worst Super Bowl: Maroon 5 halfnaakt in Half Time Show

De Half Time Show van de Super Bowl is altijd een groot spektakel. Dit jaar kon die echter niet aan de verwachtingen voldoen. Eén factor daarin was Maroon 5 en het naakte torso van zanger Adam Levine, zo schrijft VTM Nieuws.

Dit jaar kreeg Maroon 5 de eer om op te treden tijdens de populaire Half Time Show, samen met onder andere Travis Scott en Outkast’s Big Boi. Ook Spongebob was van de partij, als eerbetoon aan zijn bedenker Stephen Hillenburg die eerder dit jaar overleden is. Bijgestaan door een gospelkoor bracht Maroon 5 nummers zoals Moves Like Jagger, Girls Like You en This Love. Toch kregen Adam Levine en zijn band bakken kritiek over zich heen.

Velen vonden het een flauwe, weinig indrukwekkende show. De grootste doorn in het oog van critici was echter het naakte torso van Adam Levine. Tijdens zijn optreden, trok de 39-jarige zanger zijn T-shirt uit. Een povere poging om het optreden op te luisteren, volgens de kijkers: “Het feit dat hij moest strippen om fans af te leiden van zijn slechte optreden zegt al genoeg.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws