-->

Ann Van Elsen openhartig over scheiding: "Het was een verboden liefde"

Ann Van Elsen openhartig over scheiding:
Woensdag 20 November 2019 - 15:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: HLN/Wat een Dag  I   door Redactie

Ann Van Elsen vertelde in 'Wat een Dag' openhartig over haar scheiding met Gunther Van Handenhoven. Ze is een boek aan het schrijven over nieuw samengestelde gezinnen. "Je begint maar pas met een samengesteld gezin als er eerst een scheiding is geweest", weet Ann.

Zowel Ann als Gunther vonden het belangrijk om hun dochter June op de eerste plaats te zetten. "We hebben altijd het onderscheid gemaakt tussen wat er met ons gebeurd is als partner, en tussen wat onze rol als ouder is. Die is namelijk niet gestopt na de scheiding. Dat respect moet er zijn. June moet in alle vrijheid haar beide ouders graag kunnen zien", aldus Ann. 

"Omdat mijn moeder overspel gepleegd had, had ik vroeger soms het idee dat de liefde die ik voor haar voelde, een soort van verboden liefde was. Ik voelde me de supporter voor AA Gent in de spionkop van Club Brugge", stelt Ann.

Dochter eerst

Het welzijn van June staat voorop. “Ik sprak er onlangs nog over met mijn mama. Er wordt vaak vanuit gegaan dat de kinderen wel oké zijn omdat ze bijvoorbeeld niet huilen. Maar ik heb wel van de scheiding afgezien. Mijn mama schrok daarvan, omdat ik altijd lachte, maar dat was natuurlijk omdat ik het haar niet nog moeilijker wilde maken. Daarom probeer ik nu regelmatig bij June te polsen hoe ze zich voelt.”

TAGS  I  Ann Van Elsen  I  shownieuws