Meteen problemen in relatie van Bridget Maasland en André Hazes: "We kunnen er niet omheen" Buitenland
Buitenland

Meteen problemen in relatie van Bridget Maasland en André Hazes: "We kunnen er niet omheen"

Meteen problemen in relatie van Bridget Maasland en André Hazes: "We kunnen er niet omheen"

Sinds kort zijn André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) een koppel. Voor het eerst heeft ook Bridget gereageerd op die nieuwe relatie.

“Ik heb sowieso alle mensen op social media die anoniem vanachter hun computer en eigenlijk zelf een heel saai leven hebben of misschien zelfs een tikje jaloers zijn en dan maar al hun gal spuien, heb ik allemaal niet gelezen", aldus Bridget bij RTL Boulevard.

"Aan de andere kant kreeg ik een stortvloed van lieve, mooie berichten van collega’s, van vrienden of onbekenden die zo liefdevol waren (…) Dat is eigenlijk wat ik me het meest heb aangetrokken: hetgeen wat positief was. Want het is ook positief, he. Ik ben verliefd, André is verliefd. En we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.”

"Ik was er echt van overtuigd dat we het op een nette manier deden”, aldus Bridget. “Ik geloof heel erg in eerlijkheid, dat er geen gesloten deuren of geheimen achterblijven. Ik dacht: laten we er gewoon eerlijk over zijn. Er werd ook gedaan alsof we getrouwd waren. We zijn niet stiekem getrouwd ondertussen. We zijn gewoon aan het daten en aan het kijken of er meer in zit. Maar ja, we vinden elkaar heel erg leuk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws