Donderdag 21 November 2019 - 09:00   I   door Redactie

Paniek bij Club Brugge: 'Simons is topkandidaat om er aan de slag te gaan'

Paniek bij Club Brugge: 'Simons is topkandidaat om er aan de slag te gaan'

Timmy Simons (42) werkt momenteel als jeugdtrainer bij Club Brugge. Simons droomt echter van een carrière als hoofdtrainer en dat zou ervoor kunnen zorgen dat hij blauw-zwart binnenkort verlaat.

Volgens de Franstalige krant is Simons immers topkandidaat om assistent te worden van bondscoach Roberto Martinez. Die is op zoek naar een extra assistent die de rol van Thierry Henry kan invullen.

Simons was een jaar geleden al in beeld, maar was toen nog actief als assistent van Ivan Leko. Toen wilde Club hem liever niet voor de nationale ploeg zien werken. Aangezien Simons nu enkel bij de jeugd van Club Brugge werkt, zou een overgang wél mogelijk zijn.

Al zou Club Simons liefst van al gewoon voor zich behouden. Er heerst dan ook wat paniek bij de Bruggelingen. Simons kwijtspelen, zou vervelend zijn.

Topkandidaat

Voor Martinez is Simons alvast topkandidaat om naast de Schot Shaun Maloney een evenwaardige (tweede) T2 te zijn. Bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) is niet iedereen overtuigd, maar Martinez wil Simons er absoluut bij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  voetbal