Donderdag 21 November 2019 - 15:00   I   door Redactie

'Martinez dreigt deze 13 (!) spelers eruit te gooien bij Rode Duivels'

'Martinez dreigt deze 13 (!) spelers eruit te gooien bij Rode Duivels'

De Rode Duivels plaatsten zich zonder problemen voor EURO 2020. Nu lijkt echter het moeilijke werk te beginnen voor Roberto Martinez. Hij moet zijn ruime kern zien te reduceren tot een definitieve EK-selectie van 23 spelers.

La Dernière Heure maakte al even de denkoefening. Volgens de Franstalige krant zijn er, zonder rekening te houden met blessure of onverwachte wendingen, nog vijf plaatsen vacant in de 23-koppige selectie van Martinez.

Om die vijf plaatsen in te vullen zijn er volgens La Dernière Heure nog 13 spelers die in aanmerking komen om mee te gaan naar het EK. Het gaat dan om Jason Denayer, Elias Cobbaut, Brandon Mechele, Leander Dendoncker, Hans Vanaken, Dennis Praet, Yannick Carrasco, Nacer Chadli, Yari Verschaeren, Adnan Januzaj, Leandro Trossard, Christian Benteke en Divock Origi.

Spannende maanden

Die 13 spelers moeten er dus ernstig rekening mee houden dat ze niet mee mogen naar het EK. Zij dreigen uit de definitief kern gegooid te worden door Martinez. Eén ding is zeker: het beloven nog spannende maanden te worden voor bovengenoemde spelers.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  voetbal