Het gaat opnieuw helemaal fout tussen prins Laurent en koning Filip: Dit is er aan de hand Royalty
Royalty

Het gaat opnieuw helemaal fout tussen prins Laurent en koning Filip: Dit is er aan de hand

Het gaat opnieuw helemaal fout tussen prins Laurent en koning Filip: Dit is er aan de hand

Prins Laurent heeft besloten om niet naar het jaarlijkse kerstconcert op het koninklijk paleis in Brussel te komen. Hij sloeg de uitnodiging van koning Filip en koningin Mathilde af, zo weet Het Nieuwsblad.

Filip en Mathilde organiseren op 18 december hun traditioneel kerstconcert om de mensen te bedanken die hen dit jaar hielpen bij “het goede verloop van hun werk”. Onder meer koning Albert en koningin Paola komen, net als prinses Astrid en haar echtgenoot prins Lorenz.

Prins Laurent en prinses Claire komen niet. Ze gaven geen exacte reden op voor hun afwezigheid. Volgens ingewijden zou de relatie tussen Laurent en Filip weer flink bekoeld zijn. In een interview van enkele maanden geleden kloeg Laurent dat zijn oudere broer vanaf hun kindertijd “meer aandacht en kansen kreeg”.

Andere afspraak

“Neen, dit is geen protestactie”, verklaart Laurent tegenover Het Nieuwsblad. “Ik heb op 18 december een privéafspraak.” Vorige week vrijdag bleef Laurent ook al weg van Koningsdag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws