Vrijdag 22 November 2019 - 14:30   I   door Redactie

Hans Vanaken na hevige kritiek van Anderlecht-fans: "Het was leuk"

Hans Vanaken na hevige kritiek van Anderlecht-fans:

Hans Vanaken stond eerder deze week in het oog van de storm. De spelmaker van Club Brugge kreeg tegen Cyprus een basisplaats bij de Rode Duivels. In die match miste Vanaken een opgelegde kans en dat kwam het op veel kritiek te staan.

Het waren voornamelijk Anderlecht-fans die Vanaken, dé sterspeler van hun grootste rivaal, op de korrel namen. "Vanaken is niet goed genoeg voor de nationale ploeg", vinden zij.

Zelf blijft Vanaken erg rustig. “Cyprus betekende voor een aantal spelers de kans om zich te tonen. Tijdens mijn minuten probeer ik het zo goed mogelijk te doen en uit te voeren wat de coach verwacht op die positie”, haalt hij in een gesprek met Het Nieuwsblad de schouders op.

EK

“Het was leuk om negentig minuten te spelen. Je weet dat je met enorm veel kwaliteit rond je zit en dat maakt het gewoon heel makkelijk voetballen. Als je de bal hebt, zijn er altijd wel twee of drie opties om de bal af te spelen. Ik kan enkel maar zo goed mogelijk mijn best doen als ik mijn kans krijg. Dan zien we straks wel of ik de selectie voor het EK haal."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  voetbal