Zaterdag 23 November 2019 - 08:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Yasmine uit ‘Temptation Island’ gruwelijk mishandeld: “Littekens voor het leven”

Yasmine uit ‘Temptation Island’ gruwelijk mishandeld: “Littekens voor het leven”

Yasmine Pierards (22), een van de verleidsters uit ‘Temptation Island’, deelt op haar Instagrampagina haar pakkend levensverhaal.

"De voorbije jaren heb ik het niet gemakkelijk gehad”, begint Yasmine. “Op mijn vijftiende werd ik verliefd op een grote narcist die me liet geloven dat ik niets waard was. Hij lachte me uit wanneer ik aan het huilen was over zijn fouten en hij dumpte me uiteindelijk alsof ik een stuk stront was. Ik was ongelukkig, waardoor ik uiteindelijk mezelf begon pijn te doen. Littekens voor het leven."

"Maar op haar achttiende begon de miserie pas écht. Ze leerde een man kennen waarvan ze dacht dat hij de liefde van haar leven was. Op mijn 19 ben ik met hem getrouwd.” Vervolgt ze. “Hij begon me waanzinnig hard te slaan, en dat bleef hij maandenlang doen. Ik moest gaan werken met blauwe ogen, een gebroken neus,... Uiteindelijk leidde dat tot mijn ontslag."

Temptation Island

“Er waren momenten waarop ik dacht dat ik zou sterven”, geeft Yasmine toe. “Ik lag op de grond te trillen en kon amper ademen. Uiteindelijk vond ik de moed om met die persoon uit elkaar te gaan. Nadien was ik maandenlang depressief. Ik had geen geld meer omdat ik mijn job verloren was en ik was ook al mijn vrienden kwijt."

Uiteindelijk bleek ‘Temptation Island’ voor haar op het perfecte moment in haar leven te komen. “Ik voelde me weer goed in mijn vel, ik genoot weer van het leven en besloot om aan mijzelf te gaan werken, voor mijzelf”, schrijft ze. “Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder en ik ben uitgegroeid tot een gelukkig iemand”, klinkt het. Tot slot nog een goede raad van de donkerharige schone: “Geloof in het goede en wees vredevol, maar nog belangrijker: geloof in jezelf. Ieder mens is sterk, het hangt er alleen vanaf hoe dicht je het kwade laat komen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Yasmine  I  Temptation Island  I  shownieuws