Kompany haalt zwaar uit: "Hij wordt oneerlijk behandeld in België" Sport
Sport

Kompany haalt zwaar uit: "Hij wordt oneerlijk behandeld in België"

Kompany haalt zwaar uit: "Hij wordt oneerlijk behandeld in België"

Vincent Kompany vindt dat Kevin De Bruyne in België oneerlijk behandeld wordt. De perceptie over zijn prestaties in ons land klopt niet, volgens de speler van Anderlecht.

"Ik heb ook gezien hoe zijn prestaties in de media worden belicht bij interlands. Ondanks het mooie voetbal dat hij brengt, vind ik soms dat hij een beetje onheus wordt behandeld. Zeker als de grote toernooien eraan komen", vertelt Kompany in 'Treble Triumph'.

"Onvermijdelijk zijn er situaties geweest waarin hij voor de Rode Duivels misschien niet hetzelfde niveau heeft bereikt als bij Man City", vdervolgt Kompany. "Als er dan toch kritiek was, ervaarde ik die als unfair. Ik wil niet anders dan dat hij de wereld kan tonen hoe goed hij echt wel is. In Manchester, daar ben ik zeker van, twijfelt er niemand aan zijn kwaliteiten. Ik kan niet ontkennen dat ik altijd een beetje gelukkiger ben als hij scoort."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws