Halen Genk en Anderlecht Play-off 1? Verheyen kent het antwoord al Sport
Sport

Halen Genk en Anderlecht Play-off 1? Verheyen kent het antwoord al

Halen Genk en Anderlecht Play-off 1? Verheyen kent het antwoord al

Halen de zogenaamde kleinere clubs Play-off 1 of zullen Anderlecht en Racing Genk alsnog een ticket bemachtigen? Dat is nu de grote vraag. Gert Verheyen denkt dat RSCA en Genk het nog halen.

Zulte Waregem, KV Mechelen en Charleroi zijn kanshebbers voor Play-off 1. "Je kansen afmaken is een kwaliteit. En dat hebben Zulte Waregem, KV Mechelen en Charleroi. Samen met Antwerp vormen zij de top vier van de efficiëntste ploegen", aldus Verheyen in Het Nieuwsblad.

"KV Mechelen scoorde al 27 keer, hè. Het is de beste ploeg op stilstaande fases. Onur Kaya is daarin heel belangrijk. Een speler die op zijn 33ste heel slim loopt en met een pass een paar tegenstanders uitschakelt. Zes assists, drie goals, hè.”

Anderlecht en Genk

“Ik denk nog altijd dat Anderlecht en Genk het wel zullen halen, maar winst in de onderlinge confrontaties is wel nodig", vervolgt Verheyen. "Verlies je die, dan wordt de kloof te groot. Op de laatste speeldag speelt Genk bijvoorbeeld nog tegen KV Mechelen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws