Zaterdag 23 November 2019 - 18:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Marthe van K3 openhartig over haar liefdesleven: “Dit is toch niet normaal?”

Marthe van K3 openhartig over haar liefdesleven: “Dit is toch niet normaal?”

Twee van de K3’tjes lijken hun eeuwige geluk in de liefde te hebben gevonden. Zo blijft Marthe al geruime tijd over als de enige vrijgezel van de groep.

Niet dat Marthe het aan haar hart laat komen. “Ik ben perfect gelukkig”, laat ze weten aan Dag Allemaal. “Ik geef toe dat ik weleens jaloers kan zijn als ik kijk naar waar Klaasje en Hanne al staan. Hanne en ik schelen maar twee jaar, maar zij is al aan het verbouwen. Ze is ook al ten huwelijk gevraagd, en staat dus veel verder dan ik."

Dat ze een beroemdheid is in België en Nederland wil ze niet afschilderen als een obstakel. “Op zich ligt het daar niet aan, denk ik. Ik zit vooral in met de mening van anderen. Ik heb het er onlangs nog over gehad met onze schminkster: meisjes van 23 hebben regelmatig eens een ander vriendje, en dat vindt iedereen normaal."

Echt goed

“Ik heb nog maar twee vaste relaties gehad, maar stel dat nu zou uitkomen dat ik een nieuwe vriend heb, dan zou het waarschijnlijk zijn: ‘Die is al aan haar zóveelste vriendje toe!’ Daar zit ik mee in. Als ik nu naar buiten kom met een nieuwe liefde, moet ik zeker weten dat het écht goed zit”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  K3  I  Marthe  I  shownieuws  I  Hanne  I  Klaasje