Hannes Wolf kan eerste duel als coach van KRC Genk niet winnen Sport
Sport

Hannes Wolf kan eerste duel als coach van KRC Genk niet winnen

Hannes Wolf kan eerste duel als coach van KRC Genk niet winnen

Hannes Wolf heeft zijn eerste opdracht als coach van KRC Genk niet winnend weten af te sluiten. Op het veld van Moeskroen leek de landskampioen op weg naar de drie punten, maar een goede vrijschop van Antonov besliste er in de slotfase anders over.

Aan de rust stond het 1-1. Perica bracht Moeskroen vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar Genk vocht terug. Het kreeg de beste kansen, maar kwam slechts één keer tot scoren. Dankzij Dewaest klom de landskampioen op gelijke hoogte.

Na de pauze duwde Genk door. Paintsil en Onuachu lieten eerst nog na om te scoren, maar nog voor het uur scoorde Onuachu toch. 1-2 en Genk leek ontketend. Niets was minder waar, want Moeskroen bezorgde de Limburgers een koude douche. Antonov trapte een vrijschop tegen de netten en zo stond het plots weer gelijk.

Tweede van Onuachu afgekeurd

Genk knutselde een slotoffensief in elkaar en dat leek te lonen. Onuachu maakte zijn tweede van de avond, maar na tussenkomst van de VAR werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Het bleef uiteindelijk 2-2 en zo blijft Hannes Wolf in zijn eerste match als Genk-coach steken op een draw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws