Maandag 25 November 2019 - 07:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: VTM  I   door Redactie

Dina Tersago enorm aangeslagen: “Dit raakt echt aan mij, aan wie ik ben”

Dina Tersago enorm aangeslagen: “Dit raakt echt aan mij, aan wie ik ben”

Frances Lefebure promootte zondagavond body positivity in ‘Make Belgium Great Again’. Een van de bekende gezichten die haar hierbij hielp, was ‘Boer Zkt Vrouw’-presentatrice Dina Tersago.

Dina heeft - als ex-Miss België - in het verleden ook al heel wat bagger over zich heen gekregen. “Toen ik won als Miss België werd mij eigenlijk duidelijk gemaakt… Ik had kort haar met krulletjes. En dan zeiden ze tegen mij: ‘Aan je haar moet je misschien wel iets doen.’ Dat raakt echt aan mij, aan wie ik ben, want ik heb krullen en dat is gewoon wie ik ben."

En dat is niet haar enige voorbeeld. “Ik heb eens een foto gepost voor MBGA en ik had toen eigenlijk bijna geen make-up op”, zegt Dina. “Ik kreeg toen veel commentaar: ‘Al in honderd jaar niet meer geslapen’ of ‘Vanonder welke steen kom jij?’ Toen dacht ik: Wat?"

Strak

Nu is Dina alvast veel tevreden met haar voorkomen. “Ik ben nu mama van twee kindjes. Nu voel je ook wel dat het niet meer zo strak zit als toen ik twintig was, maar dat is ook oké. ‘Take it or leave it’, daar gaan ze het mee moeten doen”, besluit ze.