"Vincent Kompany gaat Anderlecht alweer verlaten" Sport
Sport

"Vincent Kompany gaat Anderlecht alweer verlaten"

"Vincent Kompany gaat Anderlecht alweer verlaten"

Vincent Kompany is nog maar sinds de zomer opnieuw actief bij RSC Anderlecht. Zijn verblijf bij paars-wit zou echter van héél korte duur kunnen zijn.

Volgens analist Mark Hendrikx gaat Kompany alweer vertrekken bij Anderlecht. “Kompany terug naar City? Ik zie het gebeuren”, zegt Hendrikx in Het Belan van Limburg. "Het gerucht doet de ronde dat Vincent Kompany terug zou keren naar Manchester City. In welke rol dat zou zijn, is me niet duidelijk. Is dat vreemd? Misschien wel, maar anderzijds zie ik het wel gebeuren, hoor."

"Wat zie en hoor je nog van en over Kompany bij Anderlecht? Niks. Het zou me dus niet verbazen als hij Anderlecht al opnieuw zou verlaten. Sinds de komst van Frank Vercauteren is het erg stil geworden rond Kompany. Niemand die precies weet waar hij zit en wat zijn functie nu eigenlijk is."

"Iedereen wacht op duidelijkheid"

"Iedereen wacht op duidelijkheid. Die moet er toch snel komen, een club als Anderlecht is niet gebaat bij deze gang van zaken", benadrukt Hendrikx. "Natuurlijk zou een vertrek van Kompany een gemis zijn voor Anderlecht. Maar alleen als hij 100% fit zou zijn, dan zou hij van groot belang kunnen zijn voor paars-wit. Op dit moment is dat niet zo.”

Populair

Laatste nieuws