Maandag 25 November 2019 - 16:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: VTM, HLN  I   door Redactie

Rebecca uit ‘Boer Zkt Vrouw’ zeer hard voor Etienne: “Op deze manier gaat het niet”

Rebecca uit ‘Boer Zkt Vrouw’ zeer hard voor Etienne: “Op deze manier gaat het niet”

In de aflevering van maandagavond zien we de koppels genieten op reis. Hoewel, genieten… Tijdens een intiem gesprek tussen boer Etienne en Rebecca laaien de gemoederen hoog op.

Wat begint als smalltalk, evolueert naar een bitse conversatie wanneer Rebecca Etienne aanwrijft dat hij zich niet genoeg openstelt. “Als jij je niet openstelt, dan ga ik dat ook niet kunnen. Dat is wel een heel belangrijke factor”, zegt Rebecca op een gegeven moment.

Een gebrek aan interesse verwijt zij hem ook. “Want ik weet veel van jou, maar jij weet niks van mij. Weet jij of ik broers of zussen heb of hoe het zit met mijn ouders? Die dingen allemaal. Ik vind dat belangrijke dingen om te bespreken, maar ik heb het idee dat jij preceis die interesse in mij niet hebt”, snauwt Rebecca hem toe.

Toch zegt ze dat zij Etienne geen druk wil opleggen. “Ik wil alleen weten: voel je iets? Kan ik de ware zijn? Ik weet dat je mij heel graag hebt, maar er moet méér zijn dan dat: er moet een spark zijn. Als die er niet is, is die er niet. Dan kan ik mij ook niet openstellen”, besluit Rebecca. Als dat maar goed afloopt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer Zkt Vrouw  I  Etienne  I  Rebecca  I  shownieuws