Zeer slecht nieuws voor Wout Van Aert Sport
Sport

Zeer slecht nieuws voor Wout Van Aert

Zeer slecht nieuws voor Wout Van Aert

Thomas De Gendt stelde zich maandag kandidaat voor de deelname aan de Olympische tijdrit. Dat zou wel eens heel slecht nieuws kunnen zijn voor Wout Van Aert.

Dankzij winst op het EK tijdrijden en een zilveren medaille op het WK, is tot dusver alleen Remco Evenepoel zeker van een deelname aan de tijdrit op de Olympische Spelen van Tokio. Dat betekent dat er nog een plaatje vacant is. De twee grootste kanshebbers zijn Victor Campenaerts en Wout Van Aert.

Ook Yves Lampaert en Laurens De Plus dingen mee naar het felbegeerde plaatsje, maar nu komt daar dus ook nog eens Thomas De Gendt bij. “Ik denk dat Victor en Wout nog een streepje voor hebben,” zei de Lotto Soudal-renner, “maar ik zou me toch graag als kandidaat naar voren schuiven”, zei De Gendt tegen Sporza.

Concurrentie

De concurrenten die het laatste plaatsje van revaliderend Belgisch kampioen Van Aert willen afsnoepen, zijn dus niet van de poes. Victor Campenaerts staat bekend om zijn uitgekiende trainingsmethode en is misschien wel de beste Belgische tijdrijder van de voorbije jaren. De Gendt reed het voorbije jaar al enkele sterke tijdritten en is dus, meer nog dan Lampaert en De Plus, een serieuze kanshebber.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws