Openhartige Willy Sommers bekent: “Ik ben verslaafd” Buitenland
Buitenland

Openhartige Willy Sommers bekent: “Ik ben verslaafd”

Openhartige Willy Sommers bekent: “Ik ben verslaafd”

Willy Sommers is de volgende gast van Eric Goens in ‘Het Huis’. Hier doet hij een opvallende uitspraak.

Willy Sommers is met meer dan 200 optredens per jaar nog steeds een van de meest gegeerde Vlaamse zangers. Programmamaker Eric Goens mag zich dus gelukkig prijzen dat Willy tijd voor hem kon en wilde maken.

In zijn glorietijd was de zanger een waar meisjesidool. “In het begin van mijn carrière was ik altijd blij dat mijn papa me vergezelde, want je krijgt zoveel verzoeken om te blijven logeren. De verleiding is groot maar ik ben mijn papa nog altijd dankbaar”, zegt Willy daarover.

Verslaafd

Ook zijn ‘verborgen dochter’ komt aan bod. “Dat was een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Ik dacht: ooit staat die voor mijn deur. Ik had afgesproken dat ik zorgde voor het financiële en haar mama voor de opvoeding."

Elke aflevering van het programma wordt traditioneel afgesloten met de typische signeersessie op het houten naambord. Klein detail: in deze aflevering krijgt Willy van Eric een applaus. Dat had hij beloofd. “Ik ben verslaafd aan applaus”, zegt Willy daarop. “Niet aan optreden. Aan applaus. Dat geeft me een fantastisch gevoel."

Populair

Laatste nieuws