Mathieu van der Poel is er niet gerust in: “Dat wordt de komende weken moeilijk” Sport
Sport

Mathieu van der Poel is er niet gerust in: “Dat wordt de komende weken moeilijk”

Mathieu van der Poel is er niet gerust in: “Dat wordt de komende weken moeilijk”

Mathieu van der Poel heeft dit seizoen tot dusver een perfect rapport in het veldrijden: zeven op zeven. Maar de Nederlander beseft dat het moeilijk zal worden om te blijven winnen.

Van der Poel wil vooral nog aan zijn vorm werken door op stage te gaan. “Dat vind ik zelf ook belangrijk. Ik ga van maandag tot en met donderdag na Mol. Ik vind het belangrijk om erbij te zijn, want er zijn ook nieuwe jongens bij”, zegt hij.

Zoals we tegenwoordig gewoon zijn van hem, reed Mathieu voorbije zondag in Koksijde op zijn kousenvoeten weg. Een voorbode voor de komende maanden? “Niet per sé, dit is een heel ander parcours. Hier is het makkelijker om een verschil te maken”, geeft hij aan. “Dat wordt de komende weken iets moeilijker, dus het is niet echt een voorbode. Het is niet aan mij om het spannend te maken, ik probeer te winnen wat ik kan winnen en daar ga ik van genieten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws