Rebecca uit Boer zkt Vrouw houdt zich niet langer in: “Zeveraar!” Buitenland
Buitenland

Rebecca uit Boer zkt Vrouw houdt zich niet langer in: “Zeveraar!”

Rebecca uit Boer zkt Vrouw houdt zich niet langer in: “Zeveraar!”

Maandagavond zagen de kijkers van ‘Boer zkt Vrouw’ op VTM hoe Rebecca te horen kreeg dat boer Etienne niet verliefd op haar is. Die uitspraak hakte er bij haar serieus in.

"Toen hij tijdens het keuzemoment dan voor mij koos, viel ik compleet uit de lucht”, vertelt Rebecca in Dag Allemaal. “Hij deed mij toen ook geloven dat hij helemaal voor mij zou gaan. Op dat moment was hij beter eerlijk geweest. Hij heeft mij meegenomen in een verhaal dat er niet was, en dat is heel jammer."

“Ik ben erg teleurgesteld, en dat heb ik hem achteraf ook laten weten” vervolgt Rebecca. “‘Ik heb de dagen na het keuzemoment gebruikt om je nog beter te leren kennen, voor het geval ik toch nog gevoelens zou krijgen’, vertelde hij mij. ‘Dat is zever’, heb ik hem vlak­af gezegd. ‘Als er één iemand in je hart zit, is er toch geen plaats voor een ander, zeker. Ik ben hier niet op mijn plaats, Sabine had hier moeten zijn.'"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws