Margriet Hermans ontroostbaar na erg slecht nieuws: “Ik verlies iemand die ik zeer graag gezien heb” Buitenland
Buitenland

Margriet Hermans ontroostbaar na erg slecht nieuws: “Ik verlies iemand die ik zeer graag gezien heb”

Margriet Hermans ontroostbaar na erg slecht nieuws: “Ik verlies iemand die ik zeer graag gezien heb”

De dochter van Margriet Hermans, Celien Deloof, en haar echtgenoot Nico Vergaelen beslisten vorige maand om uit elkaar te gaan. Bij Ment TV bekent mama Margriet dat ook voor haar de scheiding een moeilijke periode is.

"Het was heel moeilijk”, aldus Margriet over de voorbije periode. “Heel pijnlijk ook. Het is natuurlijk een keuze die zij maakt, je kan je daar niet in moeien. Maar het neemt niet weg dat wij een schoonzoon verliezen. Iemand die wij toch negen jaar gekoesterd en graag gezien hebben."

“Ik hem dat ook gezegd: ‘We willen jou niet verliezen, dus ik hoop dat we echt goede vrienden blijven. Je bent altijd welkom.’ Maar uiteindelijk kan je je niet moeien bij de keuze van een partner”, vindt Margriet.

Moeilijk

“Ik zou dat destijds als ik jong was ook niet geapprecieerd hebben, als mijn ouders een standpunt zouden innemen. Ik zou zeggen: ‘jullie weten er niets van.’ En dat denkt Celien nu ook natuurlijk. Maar het neemt niet weg dat het moeilijk is. Vooral voor mijn echtgenoot was dat zo”, weet de zangeres.

Populair

Laatste nieuws