Laurens, de broer van Astrid Coppens, is keihard: “Ik wil er niks mee te maken hebben” Buitenland
Buitenland

Laurens, de broer van Astrid Coppens, is keihard: “Ik wil er niks mee te maken hebben”

Laurens, de broer van Astrid Coppens, is keihard: “Ik wil er niks mee te maken hebben”

Hoe zou het nog zijn met die ándere Nuyens, Laurens? De broer van Astrid Coppens zegt in Dag Allemaal dat hij op een gegeven moment genoeg had van het leven in de schijnwerpers.

Laurens Nuyens, beter bekend als ‘de Lau’, veroverde ooit de harten van televisiekijkend Vlaanderen dankzij zijn verschijning in onder meer ‘Astrid in Wonderland’ en ‘Dansdate’. “Op televisie komen is nooit een van mijn ambities geweest en ik heb een fulltime job die ik heel graag doe. Voor mij was het een hobby”, laat hij weten.

Laurens woont momenteel nog steeds in Los Angeles met zijn vrouw Roos. “We wonen hier graag en zijn allebei bijzonder tevreden met onze professionele situatie.” Over zijn vorige werkgever en ex-man van zijn zus Astrid, John Bryan, is hij niet te spreken. “Met dat individu willen zowel ik als mijn entourage al jaren niets meer te maken hebben. Ik wil echt niet meet aan die man gelinkt worden”, is hij heel duidelijk.

Vlaanderen

En een verhuis terug naar Vlaanderen? Ziet hij dat zitten? “Ik zou er eerlijk gezegd niets mee inzitten om opnieuw in Vlaanderen te wonen. Ik ben daar echt graag. Roos heeft daar minder zin in. Haar werk is ook hier in Los Angeles. Ach, je weet nooit wat het leven brengt”, besluit de Lau.

Populair

Laatste nieuws