Stop Wout Van Aert met veldrijden? Sport
Sport

Stop Wout Van Aert met veldrijden?

Stop Wout Van Aert met veldrijden?

Het Laatste Nieuws vraagt zich af of het niet stilaan op is bij Wout Van Aert in het veldrijden. Keert hij de cross straks definitief de rug toe?

"De rangorde der waarden ziet er na deze winter anders uit", schrijft HLN. "Wout van Aert is zijn suprematie kwijt. Daar heeft contractellende voor gezorgd. Maar ook het feit dat hij zijn aandacht en zijn trainingsmethodes meer en meer op het wielrennen op de weg afstemt. Dat verklaart waarom hij een mindere crosser is geworden.

"Van Aert is ook een winnaar. Ook hij zegt de cross niet snel de rug te zullen toekeren. Mathieu van der Poel is wereldkampioen en Toon Aerts lijkt klaar om de plaats van Van Aert in te nemen. Hoe lang blijft Van Aert dat nog leuk vinden? Daar zal hij zich ook wel over bezinnen. Zal hij zoals Van der Poel de cross nooit verlaten? Of beslist hij op een bepaald moment dat het mooi is geweest?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws