Choquerend nieuws over Theo Hayez werpt heel nieuw licht op verdwijningszaak Royalty
Royalty

Choquerend nieuws over Theo Hayez werpt heel nieuw licht op verdwijningszaak

Choquerend nieuws over Theo Hayez werpt heel nieuw licht op verdwijningszaak

De makers van de podcast 'The Lighthouse' hebben een heel nieuw licht over de zaak van de vermiste Belg Theo Hayez geworpen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De makers van de podcast ‘The Lighthouse’ gingen op zoek naar het pad waar voor het laatst het gsm-signaal van Theo werd opgevangen. Dat levert nu mogelijk een nieuwe zoekpiste op in de zoektocht.

In de nieuwste aflevering van ‘The Lighthouse’ hoor je de makers zwoegen en zweten om het pad te doorkruisen. Het is duidelijk dat het moeilijk begaanbaar terrein is, en het zij vinden het dan ook vreemd dat Theo er zo snel door is geraakt.

Jungle

Tommy Volk, een 62-jarige man die een illegale camping in het gebied uitbaat, komt ook aan bod in de podcast. “Dit is een jungle”, zegt Volk. “Er liggen overal omgevallen bomen, je moet voortdurend wegduiken om je hoofd niet te stoten. Je moet heel voorzichtig zijn. ’s Nachts heb je een fakkel nodig, want dan is het hier heel erg donker. Ik raad mensen af om hier nachtelijke wandelingen te maken zonder licht."

De aflevering zorgt voor heel wat opschudding. Zo zou het kunnen dat Theo Hayez die beruchte avond niet alleen het pad heeft bewandeld, maar ruzie kreeg, of dat iemand de gsm gestolen heeft en daarmee op pad is gegaan

Drugs

De nicht van de vermiste Belg denkt ondertussen dat hij misschien drugs had genomen op het moment dat hij verdween. “Als je MDMA of LSD genomen hebt, ben je zo ver weg dat je niet meer weet wat je doet. Je denkt er niet bij na en gaat gewoon.” Ze benadrukt wel dat Théo bij haar weten geen drugs nam.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws