Woensdag 27 November 2019 - 12:00   I   door Redactie

Hans Vanaken krijgt hevige kritiek na Galatasaray-Club Brugge

Hans Vanaken krijgt hevige kritiek na Galatasaray-Club Brugge

Club Brugge sleepte dinsdag in extremis een 1-1-gelijkspel uit de brand op bezoek bij Galatasaray. Hans Vanaken had echter niet meteen zijn dagje, en dat zag iedereen. In de kranten krijgt Vanaken daags na de Europese match hevige kritiek.

“Vanaken Kon zijn stempel niet drukken en dat mag van de spelmaker toch verwacht worden in deze match”, toont Het Nieuwsblad zich kritisch. Van de krant krijgt Vanaken 5 op 10.

Ook Het Laatste Nieuws, dat Vanaken eveneens een 5 op 10 geeft, uit kritiek aan het adres van de Club-kapitein. “Niet de patron die hij met zijn ervaring en talent hoort te zijn. Vanaken zijn stempel nooit drukken. Kopte zijn beste mogelijkheid recht op de doelman.”

Gebuisd

In de Franstalige krant L’Avenir is men nog iets harder voor Vanaken. De Limburger krijgt slechts een 4 op 10. Een buis dus. “Het ontbrak Vanaken aan zelfzekerheid in zijn keuzes en zijn houding. Hij was enkel gevaarlijk met een harde vrijschop.”

Bij La Dernière Heure krijgt Vanaken opnieuw een vijfje: "Hij begon nog goed aan de match, maar daarna was het plots niets meer. Vanaken heeft amper een bal geraakt in de tweede helft. Hij heeft ook nauwelijks een impact gehad op het aanvalsspel van Club Brugge."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  sport  I  voetbal