Felice Mazzu trapt keihard na naar KRC Genk en zijn supporters Sport
Sport

Felice Mazzu trapt keihard na naar KRC Genk en zijn supporters

Felice Mazzu trapt keihard na naar KRC Genk en zijn supporters

Felice Mazzu heeft de stilte doorbroken. Dinsdagavond kwam de trainer voor het eerst terug op zijn ontslag bij KRC Genk. En de regerende landskampioen kreeg een serieuze veeg uit de pan van Mazzu.

“Na het verlies tegen AA Gent had ik begrepen dat er een einde zou komen aan de spanningen rond mij. Ook met het publiek, dat op het einde van de wedstrijd niet echt fair reageerde. Het waren signalen dat er een beslissing zou worden genomen, ook al speelden we ervoor een grootse wedstrijd op Liverpool", vertelde Mazzu bij Proximus TV, waar hij als analist zat voor het duel tussen Galatasaray en Club Brugge.

“Als het niet goed gaat, zoekt men in het voetbal naar de verantwoordelijke en dat is meestal de trainer. Maar ik weet niet of ik als enige verantwoordelijk ben en zelfs of ik wel verantwoordelijk ben. Ik heb altijd volop mijn best gedaan. Je moet dat maar vragen aan de directie", beet Mazzu van zich af.

"Ik zag weinig veranderingen"

Hoewel kersvers coach Hannes Wolf al meteen veel lof kreeg bij Genk, stelt Mazzu zich vragen. “Ik heb gekeken naar de wedstrijd tegen Moeskroen. Ik zag een goede Paintsil, die de laatste weken onder mij niet speelde. En een betere Ito."

"Voor de rest: ze incasseerden opnieuw vroeg een doelpunt, net zoals bij mij. Ze kwamen terug, net zoals bij mij. En er werd een goal afgekeurd, net zoals bij mij. Ik zag weinig veranderingen, wat ik begrijp. Een nieuwe coach kan in enkele dagen tijd niet veel veranderen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws