Woensdag 27 November 2019 - 16:30   I   door Redactie

Simon Mignolet haalt hard uit na gelijkspel tegen Galatasaray

Simon Mignolet haalt hard uit na gelijkspel tegen Galatasaray

Simon Mignolet moest dinsdagavond met lede ogen toezien hoe Club Brugge na een vroege tegentreffer een hele wedstrijd lang moest achtervolgen tegen Galatasaray. Uiteindelijk pakte Club een punt en dat stemde Mignolet uiteraard tevreden.

Al belette dat Mignolet niet om na het gelijkspel fors uit te halen naar Galatasaray en de arbitrage. “Het was niet makkelijk voetballen. De tegenstander, de thuisfans en de scheidsrechter speelden daarin een belangrijke rol door bij elke lichte fout te fluiten. Daardoor lag het spel vaak stil", aldus Mignolet op de webstek van Club Brugge.

"Galatasaray had het moeilijk met onze snelle spelers", gaat de keeper verder. "Dat probeerden ze op te lossen met hun maturiteit en door het tempo uit de wedstrijd te halen. Galatasaray wilde niet meer voetballen in de tweede helft. Maar we hebben gevochten tot de laatste seconde en het punt gepakt dat we nodig hadden."

"Winnen tegen Real Madrid"

"We wilden de derde positie vasthouden en dat is gelukt. Er zat vandaag meer in en dat is eigenlijk ons verhaal van de hele Champions League. We hebben altijd goed gespeeld, maar die overwinning ontbreekt", sakkert Mignolet. Hij hoopt nu te stunten tegen Real Madrid. "Laat ons hopen dat we die zege thuis behalen tegen Real Madrid." 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  voetbal