Woensdag 27 November 2019 - 17:30   I   door Redactie

Nóg een speler maakt het bont bij Club Brugge: "Wanneer gaat hij dat leren?"

Nóg een speler maakt het bont bij Club Brugge:

Club Brugge pakte dinsdagavond een levensbelangrijk punt in Turkije. Het speelde na een meer dan degelijke prestatie 1-1 gelijk tegen Galatasaray, maar niet iedere basisspeler maakte indruk.

Zo zorgde Emmanuel Dennis voor flink wat ergernis. Niet alleen bij de blauw-zwarte fans, maar ook bij Het Laatste Nieuws. "Wanneer gaat Dennis eens de juiste keuzes maken?", vraagt de krant zich luidop af. "Het overzicht behouden, een lage voorzet trappen in plaats van zich vast te dribbelen of voor eigen succes te gaan."

Ook analist Marc Degryse zag Dennis vooral met zichzelf worstelen. "Aan Dennis heb ik me een paar keer geërgerd. Hij speelde vanop de flank in een 4-3-3-opstelling, maar ik zie hem toch liever voorin in een tweespitsensysteem", aldus Degryse. "Op de flank verliest hij een deel van zijn kwaliteiten, omdat hij te vaak met zijn hoofd naar de grond loopt."

"Dan gaat het negen van de tien keer verkeerd"

"Hij is te vaak bezig met zijn eigen balcontrole, zodat hij het overzicht verliest. Voor rust kon hij Openda de diepte in sturen, maar was hij te veel met de bal bezig. Dat heb je met Dennis - als die de laatste pass moet geven, gaat het negen van de tien keer verkeerd. Het is beter als hij één van de lopende mensen is die die pass net krijgt."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  voetbal