Donderdag 28 November 2019 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Woman Magazine  I   door Redactie

Meghan Markle krijgt opnieuw de volle lading: “Wat een kinderachtige prima Donna”

Meghan Markle krijgt opnieuw de volle lading: “Wat een kinderachtige prima Donna”

Meghan Markle is al heel lang het onderwerp van vele gesprekken in Groot-Brittannië. Nu komt de Hertogin van Sussex weer onder vuur te liggen.

Opnieuw is het een familielid dat met scherp schiet in de tabloids. In Woman Magazine vertelt oom Mike dat Meghan haar familie als een baksteen heeft laten vallen. “Ze is werkelijk een prima Donna. Haar vader heeft haar echt goed behandeld”, vindt Mike.

“En Meghan is ook kinderachtig”, gaat hij verder. “Dat merk ik aan de manier waarop ze zich gedraagt ​​- niet alleen tegenover familieleden, maar ook tegen andere mensen. Dat ik niet werd uitgenodigd voor haar huwelijk, deed mij verschrikkelijk veel pijn."

Familie

Oom Mike is lang niet de enige van de familie die zich negatief uitlaat over Meghan Markle. Haar vader deed eerder al opzienbarende uitspraken en ook haar halfbroer neemt geen blad voor de mond.

“Ik hoop dat het moederschap haar de ogen opent en haar doet inzien wat het woord ‘familie’ betekent. Misschien zal ze er nu het belang van inzien. En zal ze zich openstellen naar mijn vader en hem toelaten in het leven van de baby”, aldus Thomas Markle Jr. na de geboorte van baby Archie.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  shownieuws