Donderdag 28 November 2019 - 09:00   I   door Redactie

'Zidane neemt opmerkelijke beslissing over duel tegen Club Brugge'

'Zidane neemt opmerkelijke beslissing over duel tegen Club Brugge'

Over twee weken speelt Club Brugge zijn laatste wedstrijd van het seizoen in de Champions League. Blauw-zwart neemt het dan in eigen huis op tegen Real Madrid. Real-trainer Zinédine Zidane heeft ondertussen een opmerkelijke beslissing genomen over dat duel.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Zidane in het Jan Breydelstadion een B-elftal tussen de lijnen brengen. Real Madrid is al zeker van kwalificatie voor de volgende ronde en Zidane kan dus enkele sterkhouders, of spelers die op één gele kaart van schorsing staan, laten rusten. Iets wat hij ook zál doen.

Geen Hazard en geen Courtois

"In de coulissen van de club wordt gesuggereerd dat Zizou, met in het vooruitzicht de confrontaties tegen Valencia en Barcelona, naast Hazard wel meerdere basispionnen zal sparen tegen Club. Zo zijn er enkele belangrijke spelers met een gele kaart achter hun naam", schrijft HLN.

"Een tweede geel karton tegen Club zou een hypotheek leggen op het verdere verloop van de Champions League - herinner u hoe Sergio Ramos vorig seizoen de return in de achtste finale tegen Ajax miste met drie gele kaarten. Het gaat dit keer om Carvajal, Varane, Marcelo, Valverde en Kroos."

"Ook tweede doelman Areola zal opnieuw een kans krijgen van Zidane. En de Servische aankoop Jovic mag ongetwijfeld nog eens starten in de plaats van Benzema, die zijn rust wel verdient", besluit de krant.

Mogelijke elf van Real tegen Club:

Areola; Odriozola, Militao, Nacho, Mendy; Casemiro (of toch Valverde), Modric, Isco; Bale, Jovic en Rodrygo.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  voetbal