Bart Kaëll en Luc Appermont hebben geweldig nieuws te melden: “We kunnen het gewoon niet geloven” Buitenland
Buitenland

Bart Kaëll en Luc Appermont hebben geweldig nieuws te melden: “We kunnen het gewoon niet geloven”

Bart Kaëll en Luc Appermont hebben geweldig nieuws te melden: “We kunnen het gewoon niet geloven”

Een overdonderend succes is het, de theatershow van Bart Kaëll en Luc Appermont. Het showbizzkoppel won woensdag nog een Loftrompet voor beste duo/groep op het gala van Ment en Vlapo in Oostende.

Het duo vertelt in een interview met ShowbizzTV dat ze in de wolken zijn met de prijs. “We waren heel verbaasd toen we die prijs kregen”, zegt Luc Appermont. Ze haalden het van onder meer Vlaanderens bekendste groep Clouseau. “Ja, dat is niet niks, hé. Maar goed, de mensen hebben blijkbaar gekozen. Meer voor het nummer ‘Avond’ dan voor ons, denk ik."

Het is de eerste maal dat Bart en Luc samen een award krijgen, een legendarisch moment. “We hebben inderdaad nog niets samen gewonnen. De lotto ook nog niet”, grapt Luc. “Het gaat sowieso wel een mooie plaats krijgen thuis, die Loftrompet”, reageert Bart. “We doen het om de mensen te entertainen en te ontroeren, en als ze dat dan appreciëren, dan doet ons dat heel veel plezier."

Volle zalen

Op de vraag of er een vervolg komt, antwoordt Luc heel enthousiast. “Bart is al aan het schrijven. Die wil een vervolg op de tour omdat het zo’n overweldigend succes is. Tot onze grote verbazing, want we kunnen het niet altijd goed vatten. We knijpen ons nog elke keer in de arm."

“Volle zalen, staande ovaties… Dan denken we: waaraan verdienen we dat? Blijkbaar raken we de mensen op één of andere manier en in deze tijden is dat misschien toch niet onbelangrijk”, besluit Luc.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws