Zaterdag 30 November 2019 - 07:45   I   Foto: VTM  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Marijke uit Boer Zkt Vrouw begrijpt het niet van Gerard: “Waarom zeg je zulke dingen toch?”

Marijke uit Boer Zkt Vrouw begrijpt het niet van Gerard: “Waarom zeg je zulke dingen toch?”

Niemand die het zag aankomen op het einde van het voorbije seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’: boer Gerard en Marijke vonden uiteindelijk toch nog de liefde bij elkaar.

Nochtans had Marijke er van in het begin goede hoop in. “Ik was echt naar daar gereisd om Gerards hart te veroveren. Hij is helemaal mijn type”, bekende ze. Achteraf drong eigenlijk alles pas door. “Eens de opnamen waren afgelopen, hadden we veel tijd om na te denken."

“Ik dacht vooral terug aan de periode vóór m’n verblijf op Gerards boerderij”, zegt Marijke. “Ik keek er toen heel erg naar uit om hem beter te leren kennen. Elke dag zat ik met m’n hoofd in Duitsland en droomde ik van een toekomst samen.” En dus hielden de twee contact. “Een relatie zag ik op dat moment niet zitten, maar ik wilde op z’n minst vrienden blijven."

Berichtjes

“We stuurden elkaar dus geregeld berichtjes, en ongeveer een maand na de opnamen is Gerard naar Gent gekomen voor een goed gesprek. De gevoelens die ik vóór de week op zijn boerderij had gekoesterd, kwamen toen langzaam maar zeker terug”, aldus een verliefde Marijke.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer Zkt Vrouw  I  shownieuws  I  Gerard