Hanne Troonbeeckx heeft geweldig nieuws te melden: “Het mooiste geschenk dat een mens zichzelf kan geven” Buitenland
Buitenland

Hanne Troonbeeckx heeft geweldig nieuws te melden: “Het mooiste geschenk dat een mens zichzelf kan geven”

Hanne Troonbeeckx heeft geweldig nieuws te melden: “Het mooiste geschenk dat een mens zichzelf kan geven”

Hanne Troonbeeckx pakt op sociale media uit met een prachtige boodschap.

De presentatrice weet te vertellen dat haar leven er heel anders uitziet dan een paar jaar geleden. “Als klein meisje huilde ik vaak”, begint Hanne. “Als groot meisje… ook. Ik leefde een leven dat niet bij mij leek te passen. Helaas had ik dat niet te kiezen. Althans, dat dacht ik."

“Vijf jaar geleden veranderde mijn wereld”, schrijft ze. “Eerst is hij op zijn kop gaan staan. Ben ik overkop gegaan. En dacht ik dat ik niet overeind ging blijven. Tot één gesprek een nieuw licht wierp over mijn leven. Mijn eerste kennismaking met een hoogsensitief persoon. Het was alsof er een nieuwe wereld voor mij openging."

Lichtpuntje

“Een wereld waarin ik wél leek te passen”, vervolgt Hanne. “Een wereld waarin ik niet alleen overeind kon blijven, maar ook nog kon rondspringen en dansen. Ik was me er al die tijd gewoon niet van bewust."

"En dat, die bewustwording, is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven”, besluit ze, waarna ze haar volgers uitnodigt om een lezing over hooggevoeligheid bij te wonen op 21 januari. “Misschien ben ik wel dat lichtpuntje voor jou”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws