Zaterdag 30 November 2019 - 13:30   I   Foto: Facebook   I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Er moet 'De Slimste Mens'-deelnemer Bart Hollanders iets van het hart: “Hier zou ik me gerust kunnen bij neerleggen”

Bart Hollanders is een echte familieman. Eind maart kreeg hij met zijn vriendin Hiske een dochtertje, Edie, maar Hiske had al drie kinderen uit vorige relaties.

Er moet 'De Slimste Mens'-deelnemer Bart Hollanders iets van het hart: “Hier zou ik me gerust kunnen bij neerleggen”

Met zijn pluskinderen klikte het meteen, zegt de acteurs van onder meer 'Callboys' in Dag Allemaal. “Ze hebben mij met open armen en veel warmte ontvangen. Ik heb mij ook nooit opgedrongen, dat zou niet werken. Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik zes was, en ik ben deels opgevoed door mijn stiefvader."

Dat was een goed voorbeeld voor Bart. “Hij heeft zich nooit gedragen als ‘de nieuwe man in huis’, daardoor heb ik een hechte band met hem gehad. Zo gaat het nu ook: Zjoske, Victor en Mattis maken gewoon deel uit van mijn gezin."

Angst

Wat is er voor Bart veranderd sinds hij papa is? “Je weet pas echt wat onvoorwaardelijke liefde is als je een kind krijgt”, zegt hij. “Dat gaat gepaard met het grootste geluk, maar ook met de grootste angst. Je wordt extra kwetsbaar. Je wilt dat je kind in een veilige wereld terechtkomt, en probeert het te beschermen."

Toch was het krijgen van kinderen geen breekpunt. “Totaal niet. Ik had me gerust kunnen neerleggen bij een leven zonder eigen kinderen. Ik zie haar kinderen zo graag, en zij zien mij graag. Zij vormen echt míjn gezin”, besluit de acteur.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Bart Hollanders  I  shownieuws  I  Callboys