Zaterdag 30 November 2019 - 16:00   I   Foto: Facebook   I   Bron: Story  I   door Redactie

‘Belgium’s Got Talent’-kandidate Lieselotte Diels heel eerlijk: “Deze commentaren vond ik echt heel erg”

‘Belgium’s Got Talent’-kandidate Lieselotte Diels heel eerlijk: “Deze commentaren vond ik echt heel erg”

Het moment is aangebroken voor de ‘Belgium’s Got Talent’-deelnemers om alles uit de kast te halen. Dat beseft ook gymnaste Lieselotte Diels.

Hoewel de act van Lieselotte helemaal op het einde nog misliep – die tweede pijl! – kon ze toch nog rekenen op mooie commentaren van de jury. “Als de jury had afgehaakt omdat mijn act deels mislukte, had ik dat zeker begrepen”, zegt Lieselotte in Story. “Terechte commentaar kan je helpen om jezelf te verbeteren. Als ze beginnen over je vuile voeten (Jens Dendoncker sprak haar hierover aan, nvdr) ... Tja, dat hoort bij een tv-show, hé”, lacht ze.

“Weet je, elke kandidaat brengt zijn act met veel passie en als je dan onverwachte kritiek krijgt, is dat niet zo fijn. Voor Julia Arts - met wie ik regelmatig samen- werk - vond ik de commentaren wel erg”, geeft ze toe. “Het is gewoon moeilijk in te schatten wat het publiek graag wil zien."

Niet fijn

Maar ook Lieselotte zelf liep in het verleden tegen heel wat kritiek aan. “Ik heb audities gedaan voor circusopleidingen in Tilburg en Rotterdam, maar daar werd ik geweigerd omdat ik te zwaar was”, zegt ze. “Ik had een te hoog risico op kwetsuren, klonk het. Dat was niet fijn om te horen. Maar ik heb nooit opgegeven. Uiteindelijk heb ik veel geluk gehad”, besluit ze.

Wat is jouw mening?