Merlijn (11), de dochter van Kürt Rogiers, enorm geschrokken: “Echt vies om papa zo te zien” Buitenland
Buitenland

Merlijn (11), de dochter van Kürt Rogiers, enorm geschrokken: “Echt vies om papa zo te zien”

Merlijn (11), de dochter van Kürt Rogiers, enorm geschrokken: “Echt vies om papa zo te zien”

De dochters van Kürt Rogiers, Merlijn (11) en Lola (14), vertellen in Story over hoe het is om te leven met een papa die meespeelt in een van de meest bekeken series op de Vlaamse televisie.

Een van de favoriete momenten van het gezin Rogiers, is ‘s avonds gezellig met z’n allen naar een aflevering van ‘Familie’ zien, de serie waarin Kürt de rol van Lars vertolkt. Maar is het voor de kinderen nog wel zo gezellig wanneer ze hun papa aan het werk zien tijdens bijvoorbeeld een hartstochtelijke kusscène?

“Toen papa met Véronique (rol van Sandrine André, nvdr) kuste, hielden we een kussen voor onze ogen. Echt vies om papa zo te zien”, zegt Merlijn. Hierop pikt Lola in: “En als Lars en Véronique gaan vrijen, trekken we naar onze kamer. Dat is zo bevreemdend."

Romantisch

Toch is het gemakkelijk voor de meisjes om het onderscheid te maken tussen hun papa en Lars. “Papa is helemaal anders”, laat Lola weten. “Thuis draagt hij geen kostuum en drinkt hij gelukkig niet altijd whisky. En hij is ook niet zo romantisch."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws