Vanaken bezorgt Club Brugge de zege na flauwe wedstrijd Sport

Vanaken bezorgt Club Brugge de zege na flauwe wedstrijd

Club Brugge heeft de drie punten in eigen huis gehouden tegen Moeskroen. Blauw-zwart hield het wel zeer zuinig: 1-0.

Hans Vanaken scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Al in minuut 18 kopte hij raak. Voor het overige was het een flauwe wedstrijd.

Club was duidelijk wat vermoeid na de zware wedstrijd tegen Galatasaray in de Champions League. Bovendien miste Hans Vanaken vlak voor de rust nog een strafschop. Het was de tweede penaltymisser uit zijn carrière. Bij Club kreeg Jelle Vossen in het slot nog even speelgelegenheid, maar gescoord werd er niet meer.