Zondag 1 December 2019 - 17:15   I   door Redactie

Kompany reageert na afgang in Oostende: "Dat ga ik niet doen"

Kompany reageert na afgang in Oostende:

Vincent Kompany heeft voor het eerst sinds lang nog eens met de Belgische pers gesproken. Anderlecht verloor met 3-2 bij KV Oostende en zit weer in volle crisis.

De fans waren razend en uitten hun frustraties in Oostende. “Niet meer dan logisch dat ze kwaad zijn, daar hebben ze alle recht toe. Ik ben ook kwaad en ontgoocheld. In deze match hebben we te veel hoogtes en laagtes gekend", zegt Kompany. 

"Vijf minuten dat we goed speelden en kansen creëerden, maar dat viel dan te snel weer weg. Dat is een gebrek aan kwaliteit. Een grote kans net niet afwerken, een penalty die niet binnengaat. Je vindt nog wel de aansluiting in de slotfase, maar uiteindelijk was het gewoon niet goed genoeg."

"Ik geef niet op hoor, zeker niet met de club van mijn hart", vervolgt Kompany. "Ik ben een geboren winnaar. Natuurlijk is dit vervelend en erg frustrerend. Maar dat geeft me alleen maar meer wil om er nog harder voor te gaan. Zonder compromissen te sluiten. Dat zou er ons immers alleen maar toe leiden dat we opnieuw verzeild geraken in de situatie waarin we nu terecht zijn geraakt."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  KV Oostende