Manchester City wil Kompany terug: "Ze kijken niet naar de Pro League" Sport
Sport

Manchester City wil Kompany terug: "Ze kijken niet naar de Pro League"

Manchester City wil Kompany terug: "Ze kijken niet naar de Pro League"

Manchester City kon ook bij Newcastle niet winnen. De Engelse topclub hinkt nu al elf punten achterop op leider Liverpool.

Bij City wordt nog steeds Vincent Kompany gemist. De club is nog niet over dat verlies heen, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

HLN schrijft: "In de voxpops aan de uitgang van St. James' Park, op sociale media, in analistenstudio van BT Sport kwam zaterdag telkens een naam terug: Vincent Kompany. Heimwee naar. In drie seizoenen onder Pep Guardiola speelde hij amper één op drie matchen, maar fit of geblesseerd drukte hij zijn stempel."

"Op bepaalde vlakken was Guardiola niet altijd zijn grootste fan, maar zijn trainer keek ook naar hem op. Hij zag een geboren leider. Eén die activiteiten organiseerde om na een tegenslag de kopjes vrij te maken en de teamgeest te versterken. Een polyglot die met zijn talenkennis met iedereen praten kon. De lijm tussen de kliekjes."

"Kompany was klaar met City, zijn club na elf jaar nog niet met hem. Wekelijks nog rolt nog de "Here's to you Vincent Kompany..." uit de tribune. Liefde is gemis geworden. Terwijl hij in Oostende onder ballen doorgaat, is City nog niet over Kompany. Ze kijken er niet naar de Pro League."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws