Dinsdag 3 December 2019 - 10:00   I   Foto: Facebook   I   Bron: HLN, Dag Allemaal  I   door Redactie

Marijke uit Boer Zkt Vrouw verrast met straffe uitspraak over boer Gerard: “Vraag maar aan de andere dames”

Marijke uit Boer Zkt Vrouw verrast met straffe uitspraak over boer Gerard: “Vraag maar aan de andere dames”

Het leek er even op dat het voorbije seizoen van het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw’ geen enkel koppel voort zou brengen, tot boer Gerard en Marijke voor een enorme verrassing zorgden.

Eerder liet Marijke al verstaan dat ze Gerard na de opnames niet uit haar hoofd kreeg. “Ik dacht vooral terug aan de periode vóór m’n verblijf op Gerards boerderij. Elke dag zat ik met m’n hoofd in Duitsland en droomde ik van een toekomst samen. We stuurden elkaar dus geregeld berichtjes, en ongeveer een maand na de opnamen is Gerard naar Gent gekomen voor een goed gesprek."

“De gevoelens die ik vóór de week op zijn boerderij had gekoesterd, kwamen toen langzaam maar zeker terug”, zegt Marijke nog. “Want ik was echt wel naar Duitsland vertrokken om zijn hart te veroveren. Vraag het aan de twee andere dames: ik heb meer dan eens gezegd dat ik ervoor wou gaan. Gerard is helemaal mijn type."

Pendelen

En hoe gaat het nu verder? “Onze leeftijd is wel een beetje ambetant”, zegt ze. “We hebben allebei nog kinderen die naar school gaan en we werken allebei veel en we hebben afgesproken dat we voorlopig gewoon pendelen naar elkaar. Maar zolang je elkaar vertrouwt en graag ziet en weet dat die persoon daar is…” “Dan is dat goed, hè!”, vult Gerard lachend haar zin aan.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer Zkt Vrouw  I  shownieuws  I  Gerard