Dinsdag 3 December 2019 - 19:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Pommeline geeft haar nieuwe vriend Cirio een forse waarschuwing: “Ik heb het er echt wel mee gehad”

Pommeline geeft haar nieuwe vriend Cirio een forse waarschuwing: “Ik heb het er echt wel mee gehad”

Ex-'Temptation Island'-deelneemster Pommeline (25) heeft er een moeilijke periode opzitten, maar lijkt nu gelukkiger dan ooit met haar nieuwe vriend Cirio (21). In Dag Allemaal vertellen ze hoe hun relatie tot stand is gekomen.

"Ik volgde Pommeline al een tijdje op Instagram omdat ik haar erg knap vind”, vertelt Cirio. “Plots zag ik dat ze onmiddellijk na elkaar vijf van mijn Instagramfoto’s had geliket. Dat is zo’n beetje de nieuwe manier om iemand via digitale weg te laten weten dat je interesse hebt."

“Als meisje vind ik ’t moeilijk om een gesprek te starten, maar zo kon ik Cirio inderdaad laten weten dat hij me was opgevallen”, zegt Pommeline. “Ik was door Instagram aan het scrollen toen ik plots op zijn profiel botste, en zag dat hij mij al volgde."

Macho

Het was ook via Instagram dat Cirio haar vroeg om naar de opening van zijn tattooshop te komen. “Ik zag dat hij er wat onwennig bij stond. Maar dat maakte hem net nóg aantrekkelijker”, aldus Pommeline. “Ik heb het echt wel gehad met kerels die van het ene meisje naar het andere hollen. Voor een macho heb ik geen plaats meer in mijn leven.” Cirio weet dus waar hij aan toe is.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Pommeline  I  shownieuws  I  Cirio